• Gedichtenweek en droomberoepen

  logo-1200px (1).pngSinds donderdag 25 januari gonst het gedichten op school.  Hier kan je foto's van de activiteiten rond gedichten bekijken.  Daarnaast stelden we op vrijdag ons droomberoep voor. Hier kan je foto's van de spreekbeurten bekijken en ook enkele filmpjes van het maken van een muziekstuk.

 • Schaatsen, Franse dialoog en bewegingsles

  large_penguins-ice-skating.pngOp donderdagvoormiddag gingen we schaatsen met heel het zesde.  Hier kan je enkele foto's bekijken.  Neem ook een kijkje op de blog van 6B daar staan ook nog wat foto's.

   

  Op vrijdag speelden we een Franse dialoog waarbij we gingen winkelen. In de namiddag hadden we een muzische bewegingsles. Voor sommige was het een té rustige les, anderen vonden het dan weer heel ontspannend.  Hier kan je foto's van deze twee activiteiten bekijken.

   

 • Start 2de trimester en muzische activiteit

  nieuwjaarsreceptie 2017.jpgOp maandag 8 januari klonken we samen op het nieuwe jaar. Afgelopen maandag tijdens onze muzische les gingen we aan de slag om zelf muziekpartituren samen te stellen. Maar voor het zover was, moesten we onze groepsgenoten zoeken via een kinderlied en kregen onze elementen van de muziekpartituur door opdrachten uit te voeren.

  Hier kan je foto's en enkele filmpjes van deze activiteiten bekijken.

 • Voorstellen van je BIBboek

  bookclub4.jpgHopelijk heb je in de vakantie veel gelezen en ben je klaar om in de eerste schoolweek van januari je BIBboek te promoten aan je klasgenoten.

  Het volgende BIBbezoek is op dinsdag 16 januari.  Je kan je boek ten laatste op maandag 15 januari bespreken.