• Hiep hiep hoera voor...SEVDE

  DSC01851.JPGVandaag zongen we uit volle borst voor Sevde want zij mocht vandaag 12 kaarsjes uitblazen.


  Dankjewel voor het zakje met leuke spulletjes en lekkers. De juf zegt ook dankjewel voor de lekkere pralines. 

   

  Het laatste filmpje van onze muppetshow staat ook online. Hier kan je alle filmpjes bekijken.

 • De Zolderling

  zolderling.jpgVandaag bezochten we het kenniscentrum Willewete.  Daar namen we deel aan de workshop 'De Zolderling'.  In de voormiddag namen we een duik in het verleden en in de namiddag deden we allerlei proefjes.

  Hier kan je foto's en filmpjes van deze leuk dag bekijken.

 • Voorlezen aan het 2de leerjaar en Letterpiet

  9077065601.gifVandaag lazen we met behulp van de kamishibai voor aan de leerlingen van het tweede leerjaar.  Daarna dansten we samen met de leerlingen van het 2de. 

  In de namiddag maakten we met de letterkoekjes van Letterpiet allerlei woorden.  Maar het was nog veel fijner om ze op te eten.  Dankjewel Letterpiet!

  Hier kan je foto's van het voorlezen en van de letterkoekenwoorden bekijken.  Neem ook een kijkje op de schoolwebsite voor nog meer foto's.

 • De Muppetshow

  250px-Tv_muppet_show_opening.jpgBroeder Jacob, frère Jacques, brother John...

  Na het beluisteren en meezingen van het lied beluisterden we 9 variaties van dit lied door de componist Daniël Sternefeld. Vervolgens gingen we zelf aan de slag en maakten we onze eigen tekst op de alom gekende melodie.

  Daarna verzonnen we een plek en kozen we onze handpoppen om in onze eigen muppetshow onze liedjes ten gehore te brengen. 

  Nieuwsgierig geworden naar de resultaten? Klik hier

   

 • Klaar om er weer in te vliegen?

  Na een deugddoende vakantie gaan we weer keihard aan de slag. Maar naast hard werken en veel bijleren maken we ook tijd voor andere zaken.

  Zo gaan we op vrijdag 24 november naar Kenniscentrum Willeweten in de Abdij van Herkenrode voor de workshop 'De Zolderling'.  Voor de verplaatsing zoeken we nog lieve (groot-)ouders om ons te brengen of te halen.