• In de voetsporen van SLINKACHU

  slinkachu.jpgTussen het toetsen door bekeken en bespraken we  foto's van de kunstenaar Slinkachu. Daarna gingen we zelf aan de slag met mini-popjes en fototoestellen. Hier kan je ook een interessant filmpje bekijken.

  HIER kan je de eerste resultaten bekijken.

 • Verkeerspark

  verkeerspark1.jpgOp dinsdag 30 mei kregen we dankzij de samenwerking van de gemeente Zonhoven en de dienst mobiliteit van de provincie Limburg en het PLOT een verkeersbad.  

  Eerst kregen we uitleg over de verschillende borden, de getekende lijnen...en daarna begaven we ons als fietser of automobilist in het verkeer.

  Hier kan je foto's van deze leerrijke namiddag bekijken.

 • Bodypercussie

  body-percussion.jpgVandaag maakten we muziek met ons lichaam. Hier kan je enkele foto's van de opstart zien en hier kan je filmpjes van het resultaat bekijken.

 • Afvallabo

  ladder.pngVandaag nam Maarten van Good Planet ons mee naar het afvallabo. Via filmpjes, opdrachten, spelletjes... leerde hij ons wat en hoe we de afvalberg kunnen verkleinen.

  Het was zeer leuk én leerrijk. Kijk maar.

 • Kranten

  images (2).jpgKranten zijn niet alleen interessant om in te lezen, maar nog veel leuker om er mee te knutselen. Op vrijdag werden we uitgedaagd om in groepjes iemand aan te kleden met kranten en een heuse modeshow te houden.

  Hier kan je de filmpjes van de modeshow zien en klik hier om de voorbereiding en het eindresultaat te zien.

  DSC00109.JPG