• Workshop 'VLIEGEN'

  de-kleine-prins-antoine-de-saint-exupery-boek-cover-9789061006992.jpgVandaag trokken we voor de laatste keer dit schooljaar naar kenniscentrum 'Willewete' voor de workshop 'VLIEGEN'.

  In de voormiddag werden we meegenomen in het levensverhaal van Antoine de Saint-Exépury en deden we proefjes rond luchtdruk, maakten we een bericht in morse, knutselden we een helikopter, waanden we ons in een flightsimulator en kregen we uitleg over de werking van een 3D-printer. 

  Na de middagpauze gingen we creatief aan de slag. We konden kiezen tussen een drama- of knutselsessie.

  Het werd een leuke en leerrijke dag. Kijk maar. Filmpjes van het dramastukje vind je hier.

 • Werken met klei

  media_xll_6593057.jpgOp vrijdagnamiddag gingen we aan de slag met klei.  Eerst experimenteerden we en daarna gingen we aan de slag om een creatief werkstukje te maken.

  Kijk maar.

 • Handen uit de mouwen

  hudm.jpgVandaag staken we onze handen uit de mouwen bij juf Asmae.  We startten de dag met het maken van cakejes: met oreo, met nesquick en ook gewone.  In de namiddag maakten we slijm.  

  We vonden het heel leerrijk, leuk én lekker. Kijk maar.

 • Hiep hiep hoera...voor Cristiano

  DSC06916.JPGOp vrijdag 10 februari mocht Cristiano 12 kaarsjes uitblazen! Nadat we uit volle borst voor hem zongen, trakteerde hij met een lekker stukje cake. Dankjewel!

 • Proefjes zintuigen

  horen-zien-voelen-ruiken.pngVandaag deden we in de eetzaal en in klas 6D allerlei proefjes rond zintuigen.  Het werd een drukke maar hopelijk ook leerrijke namiddag.  

  Kijk maar.