• Drukke laatste week van 2016

  maxresdefault.jpgIn de laatste schoolweek van 2016 zaten we niet stil.  Zo maakten we samen met juf Lore twee Mannequinchallenges. Hier zie je nummer 1 en hier nummer 2. Daarnaast maakten we de eerste oefeningen in ons 'Op stap naar...' boekje'.

  Op donderdag kregen we hoog bezoek!  De oud-leerlingen van 6A kwamen uitleg geven over de overstap van het 6de leerjaar naar het secundair onderwijs.  Het was een drukte van jewelste, maar ook heel leerrijk. Hier kan je enkele foto's bekijken.

  Op vrijdag werkten we met een doorschuifsysteem.  Samen met meester experimenteerden we op de computer.  Bij juf Sandra speelden we Scrabble en bij meester Martijn zongen en dansten we dat het lieve lust was.  In onze eigen klas zijn we gestart met een laddercompetitie 4 op een rij.  Het wordt nog spannend om te zien wie er binnenkort op de eerste plaats staat. Hier kan je foto's van de leerlingen van 6BCD die aan het spelen zijn bekijken.

 • Kerstbloemstukje, rekenraadsels en Franse spelletjes

  kop-rekenraadsels.gifVandaag maakten we een kerstbloemstukje.  Er zijn een paar verborgen talenten boven water gekomen. Nieuwsgierig geworden naar het resultaat? Klik dan hier.  Daarna losten we in groep rekenraadsels op en speelden we spelletjes waarbij we ons beste Frans gebruikten.  Ook dat was top. Kijk maar.

 • De Zolderling

  zolderling.jpgOp donderdag 15 december trokken we voor de 2de keer dit schooljaar naar de Abdij van Herkenrode naar het kenniscentrum Willewete. Daar werden we door conciërge Bart meegenomen in het verleden van de abdij. Daarnaast losten we allerlei opdrachten op, maakten we een film tijdlijn van de geschiedenis van de abdij en schreven we ons eigen verhaal.

  Hier kan je foto's van deze leuke dag bekijken.

   

 • Hiep hiep hoera...voor Jitske

  DSC06524.JPGAfgelopen maandag zongen we uit volle borst voor Jitske die in het weekend 12 werd. Dankjewel voor het lekkere potje chocomousse.