• Goochelworkshop

  speelkaarten.jpgVandaag dompelden Henrik en Wolf van Respect4you ons onder in de wereld van de goochelaars. Ze toonden ons enkele goocheltrucs en daarna zetten ze ons aan het werk. Op het einde van de workshop had iedereen 3 leuke en verbazingwekkende trucs onder de knie. 

  In de namiddag gingen we in de klas verder aan de slag en moesten we aan de hand van omschrijvingen nog enkele trucs uitproberen. Hier kan je enkele foto's bekijken.

 • Duowerk rond een werelddeel of een land

  world-map-highlighted-continents-different-colors-all-labels-separate-layer-39078614.jpgmaxresdefault.jpgOp dinsdag startte het werken rond een werelddeel of een land. Nadat we in de bib boeken ontleenden, lazen we in de klas alle info, maakten we een mindmap en spraken we af wie wat meebracht of opzocht. Hier zie je ons aan het werk.

 • Damiaanactie

  damiaanactie.jpgOnze klas heeft voor 264 euro stiften verkocht. Dit wil zeggen dat we meer dan 6 mensenlevens hebben gered. 

  Dankjewel hiervoor!

 • Affiches die aanzetten tot lezen

  f5fca83453351fa890981ae71e6d9e9e.jpgSinds vrijdag hangen/staan er in onze gang 23 knappe affiches over boeken. 

  Maandag gaan we ze eens van naderbij bekijken en bespreken maar hier kan je alvast de foto's ervan bewonderen.

   

 • Bewegingsexpressie met meester Kevin

  images.jpgOp vrijdag ging meester Kevin muzisch en bewegend met ons aan de slag. Eerst beeldden we enkele standbeelden uit, daarna moesten we bewegingen bij een verhaal verzinnen en heel op het einde verwerkten we onze bewegingen in een kort 'dansstukje' op muziek van Stromae. Het was een leuke en actieve les! Kijk maar!