• Vrijdag 20 december: Kerstfeestje

  0000001923.jpg

  Vandaag sloten we het 1ste trimester af met een kerstfeestje! Iedereen bracht iets lekkers mee om te eten of te drinken, zo werd het een gezellige bedoening!

  We begonnen de dag met de start van de laddercompetitie 4 op een rij! Voor diegenen die thuis nog wat willen oefenen, klik hier.

  Daarna schoven we door naar de klas van meester Bart voor Just Dance, om vervolgens bij juf Sandra Scrabble te spelen, de voormiddag sloten we af met een turnles bij juf Lien.  In de namiddag speelden we allerlei spelletjes in de klas of knutselden we kaartjes voor de bewoners van het rusthuis.

  Dat het een gezellige en lekkere bedoening was, dat zie je hier.

 • Hiep hiep hoera voor Noor

  DSC09210.JPG

  Donderdag 19 december vierden we Noor haar 11de verjaardag. Omdat het zo'n drukke dag was, zorgde Noor voor wat extra energie en dit dankzij haar lekkere cake en het verfrissend fruitsapje! De juf zal deze vakantie genieten van je pralines terwijl ze uitrust van het drukke 1ste trimester. Dankjewel!

  We begonnen de dag met het luisteren naar wijkagent Peter Wirix i.v.m. 't Is klasse met de politie: Kennismaking met de politie. Voor foto's klik hier.

  In de namiddag brachten de leerlingen van vorig jaar verslag uit i.v.m. de overgang lager onderwijs-secundair onderwijs.  Foto's hiervan kan je hier bekijken. Dankjewel voor jullie uitleg en aanwezigheid!

 • Kerstbloemstukje en rekendenkspellen

  kerstkransen5.gifVandaag begonnen we de dag met het maken van een kerstbloemstukje. Bij de ene ging dat al wat vlotter dan bij de andere...maar het eindresultaat mag er wel wezen!

  Daarna werkten we de nieuwjaarsbrieven af en zorgden we voor wat versiering voor in de gang.

  Het laatste uur had de helft van de klas drama bij juf Els en de andere helft speelde denkspellen.

  Hier kan je foto's van vandaag bekijken.

  Ga ook de uitdaging aan om te kijken of je beschikt over een ruime woordenschat.  Klik hier.

  Wil je weten welke meervoudige intelligentie jij hebt?  Klik dan hier en doe de test.  Niet vergeten je resultaten af te printen!

 • Schaatsen

  schaatsen14.gifVandaag begaven we ons met heel het 6de leerjaar op 'glad ijs'.

  We genoten van deze sportieve namiddag.  Kijk maar!