• De SOKPOPSHOW

  sokpopshow.png

  En hier is die dan...de SOKPOPshow van 6A!

  Kijk en geniet ervan!

 • R...E...S...P...E..C...T...!

  DSC08975.JPGDSC08976.JPGDSC08977.JPG

  Ook in de turnles besteedden we vandaag aandacht aan respect.

  Zo kregen de jongens én de meisjes apart de opdracht om op verschillende manieren respect- en of de respectbandjes in de kijker te zetten. Op het einde maakten we met de hele klas het woord respect!

  Hier kan je alle foto's bekijken.

  DSC08978.JPGDSC08979.JPGDSC08980.JPGDSC08981.JPGDSC08982.JPG

 • Muzische vorming: Broeder Jacob, frère Jacques, brother John

  images.jpg

  Op vrijdag maakten we kennis met broeder Jacob, frère Jacques en brother John.  Nadat we luidkeels hadden meegekweeld met de karaokeversies van dit wereldberoemde liedje, luisterden we naar negen verschillende variaties van dit lied door Daniël Sternefeld. De opdracht was om in juiste volgorde te leggen wat broeder Jacob deed.  Dat was niet zo simpel want na de eerste luisterbeurt haalden we max. 6 op 9!

  Daarna gingen we zelf aan het werk om onze eigen versie van Broeder Jacob te maken à la Muppet show!  Volgende week kan je hier de filmpjes hiervan bewonderen.  

  Hier kan je de foto's van afgelopen vrijdag bekijken.

 • 14 november: Dag van Respect: Moskeebezoek in Beringen

  82.jpgIn het kader van de dag van het respect brachten we voormiddag onder leiding van een gids een bezoek aan de Turkse Fatih Moskee in Beringen. Het was een leuke en leerrijke uitstap! Kijk hier maar!

  Deze uitstap werd gesponsord door het oudercomité!  Dankjewel!

  Ook kregen we van het oudercomité een respectbandje!  Dit bandje moet ons het hele jaar er aan herinneren dat we respect moeten hebben voor:

  download (1).jpg