• Laatste week voor de paasvakantie in beeld

  Casper's Griezelschool.jpgWoensdag werkten we met z'n allen aan de maquette voor het Genzymeproject. Door dit project, i.s.m. het oudercomité, kan onze school een aardig bedrag verdienen.  Als we deze prijzenpot binnenhalen dan legt het oudercomité ook nog een aardig centje bij waardoor de openluchtklas werkelijkheid wordt. Hier zie je foto's van het werken aan de maquette.

  Donderdagnamiddag kwam Sam een woordje uitleg geven over zijn studiekeuze met optie voetbal.  DSC04168.JPGNog op donderdag mochten we in 'wereld'primeur luisteren naar het speciaal voor onze school geschreven schoollied.  Na het geven van feedback droegen we ons steentje = onze stem bij aan het refrein.  Benieuwd om het eindresultaat te horen!? Nog even geduld...

  Op vrijdag lieten we tijdens de dramales van juf Myriam de griezels in onszelf los.  Hier zie je foto's van ons in actie.

  DSC04206.JPGJanne S van onze klas loste de prijsvraag én de schiftingsvraag van de boekenbeurs goed op waardoor zij in de prijzen viel.  Viv, de secretaris van het oudercomité verraste haar dan ook met enkele bonnen voor leuke activiteiten in Molenheide.  Proficiat en geniet ervan!

 • Hiep hiep hoera voor Luca

  DSC04173.JPGVandaag zongen we uit volle borst voor Luca die afgelopen zondag jarig was!

  Dankjewel voor de heerlijke wafels, zij gaven voldoende energie om in de namiddag 5 km te wandelen!

   

   

 • Hiep hiep hoera voor Charlotte

  DSC04055.JPG

  Namiddag zongen we uit volle borst voor de jarige Charlotte.  Ze trakteerde ons met heerlijke donuts!  Dankjewel, ze waren superlekker!

  De juf zal tijdens het verbeteren van de toetsen genieten van de pralines!  Merci!

 • Een drukke 23ste maart

  m-yessof-101.jpg

  Vandaag startten we de dag met uitleg over en een workshop rond mandala's.  

  Koen Fossey toonde ons zijn werk en legde ons uit hoe we een mandala kunnen onderwerpen.  Hier zie je hoe we aandachtig luisterden en daarna ijverig aan de slag gingen.

  Het eindresultaat kan je hier bewonderen. Knap hé!

  In het kader van de jeugdboekenweek maakten we ook schitterende potloodtekeningen van ons lievelingsdieren.  Klik hier maar om de resultaten te bekijken.

  Ook kan je hier nog enkele foto's bekijken van het zoeken van ezelsbruggetjes i.v.m. de EU-landen en hun hoofdsteden.  

  De foto's van de boekaffiches die we maakten, kan je hier bewonderen.