• Nieuwe bingeltaak

  bingel.jpg
  Een nieuwe bingeltaak als voorbereiding op de toets van donderdag staat klaar!  Veel bingelplezier!

 • Jarige Mirthe

  DSC09093.JPGVrijdag was Mirthe jarig!  Nadat we voor haar gezongen hadden, trakteerde zij ons op een snoepzak én op een glaasje 'bubbels!' Dankjewel!

  De juf zegt Merci voor de lekkere chocolaatjes!

  In de namiddag overhandigden we de cheque van de soepactie ten voordele van een weeshuis in Haïti aan de schrijfster Inny Driessen.  Het is een mooi bedrag van € 650 geworden!  Proficiat aan iedereen die soep gekocht heeft!

   

 • Jarige Jordy

  DSC09092.JPGVandaag, woensdag was het voor onze klas geen fruitdag maar een lekkere snoepdag! De dag begon met twee overheerlijke chocoladen cakes waarmee Sam B (dankzij zijn mama!) trakteerde omdat hij het alarm in de bib had laten afgaan.  Jaja...wie een kuil graaft voor een ander...

  Daarna zongen we uit volle borst voor de jarige Jordy. Hij trakteerde op een zakje chips! De juf heeft vanmiddag bij een kopje koffie genoten van de lekkere pralines! Dankjewel!

 • Laatste week van februari

  carnavalswensen9.gif

  Twee drukke weken staan er voor de deur, want we bereiden we ons niet alleen voor op de zeeklas, ook ronden we een aantal lessen af en daarop volgen natuurlijk de nodige toetsen. 

  Maandag 21 februari van 09.00-10.10: Godsdienst van meester Johan.

  Dinsdag 22 februari: BIB.  Vergeet je boeken niet! Zwemmen samen met 6B!

  Donderdag 24 februari: Juf Leen die met ons mee op zeeklas gaat, komt vandaag kennismaken en mee les volgen.

  Vrijdag 25 februari: Wiskunde toets meetkunde 

  Zondag 27 februari: Eetdag georganiseerd door het oudercomité.

  Dinsdag 1 en woensdag 2 maart: Juf Leen geeft deze twee dagen les om ons zo nog beter te leren kennen.

  Dinsdag 1 maart: Laatste keer zwemmen!!!!

  Donderdag 3 maart: Wiskunde toets getallen

  Vrijdag 4 maart: Namiddag: Kindercarnavalstoet!  Laat je fantasie de vrije loop en verkleed je in een grappig leuk persoontje!

  Van zaterdag 5 maart tot en met zondag 13 maart: KROKUSVAKANTIE!!!!

   

 • Ecopercussie, boekbespreking en dikketruiendag!

  139.gifVandaag, dikketruiendag, was het een zéér drukke dag.  We startten met een uurtje ecopercussie onder leiding van Bart Braeken.  Nadat we ons lekker warm geklopt hadden, luisterden en keken we naar de verschillende boekbesprekingen.  Er waren heel originele en creatieve besprekingen bij.  Proficiat!  Het laatste halfuurtje van de dag kwamen alle leerlingen van onze school samen op de speelplaats.  Daar lieten we onder een stralende voorjaarszon van ons horen door het spelen op onze meegebrachte instrumenten.  Hier kan je de foto's van de workshop, de boekbesprekingen en van het toonmoment bekijken.  Opgelet er zijn ook enkele filmpjes bij!