• Planning oktober

  imagesCANVUK0O.jpgmaandag 4 oktober om 13.15: BIB (boeken in plastic zakje)

  vrijdag 15 oktober HERFSTWANDELING in de bossen rond het domein Bovy. Picknick, fiets (fietsslot) en goede wandelschoenen.

  dinsdag 19 oktober om 13.15: SCHAATSEN

  dinsdag 26 oktober om 13.15: SCHAATSEN

  woensdag 27 oktober VRIJAF voor de leerlingen. Pedagogische studiedag voor de leerkrachten

 • Uitleg overgang naar secundair onderwijs

  Afbeelding 002.jpgOp maandag kwamen Kaatje, Bronte en Heleen een woordje uitleg geven in verband met de overstap van lagere school naar secundair onderwijs.  Jullie luisterden vol aandacht naar hun verhalen over hun school Kindsheid Jesu.  Of waren jullie zo aandachtig omdat jullie dan zelf niet moesten werken en leren?  Later op het jaar komen nog enkele leerlingen van de VMS en van Don Bosco hun ervaringen vertellen.  

 • Woensdag geen school!

  Ploegen_Duiveltjes_Weetjes_Vrijaf.jpg
  Op woensdag 29 september mogen jullie uitrusten van bijna één maand op de schoolbanken te zitten.

  Maar voor het zover is, staan er nog enkele toetsen op het programma!

 • Hiep hiep hoera voor Diede!

  DSC08087.JPGZondag 19 september was Diede jarig. Op maandag klonk het in onze klas dan ook vrolijk 'Lang zal hij leven'!  Dankjewel voor de lekkere wafel!  De juf gaat dit weekend met een boekje in een hoekje genieten van je lekkere wijn!

 • Belangrijk in de week van 20-24 september!

  Ouderavond.gifMaandagavond 20 september om 20 uur verwelkom ik (snipverkouden) alle ouders van klas 6A voor een woordje uitleg over het reilen en zeilen van de klas.

  Iedereen van harte welkom!

  images?q=tbn:ANd9GcTvOXyfB1WW_YJ6qgLWUmc6HyeU3ZPAs4Jyp6vyHwyEBMvY9DY&t=1&usg=__dGzaiJav12SPgLfwDObYHHswRRA=

  Op vrijdag 24 september zetten we ons 'snelste' beentje voor tijdens de jaarlijkse scholenveldloop op de Basvelden.  Iedereen komt vrijdag met de fiets en blijft 's middags eten want om 11.40 vertrekken we al richting Basvelden. Om 12.30 heeft de officiële opening plaats van de vernieuwde piste en in de namiddag nemen jullie deel aan allerlei nevenactiviteten en om 14.30 en 14.40 is het lopen...lopen ... lopen...