• Prettige vakantie!

  DANKJEWEL voor de vele fijne momenten, uitstappen...die wij het afgelopen schooljaar samen mochten beleven.  Ook een grand merci voor de vele mooie geschenken. Geniet van deze deugddoende vakantie en héél véél succes in het secundaire onderwijs.  Noteer alvast de donderdag voor de kerstvakantie, donderdag 23 december.  Dan verwacht ik jullie om een woordje uitleg te geven over de overgang naar het middelbaar onderwijs.  Dikke knuffel en geniet van de vakantie!

  Juf Miet

  De foto's van de proclamatie volgen weldra!

   

 • maandag 28 juni PROCLAMATIE

  Op maandag 28 juni om 20.00 heeft de proclamatie vandecorationde zesde klassers plaats in de Evenementenhal.

  Na enkele speeches (directie en oudercomité) en optredens van de leerlingen van het 6de leerjaar, worden  -de getuigschriften uitgedeeld.  

  We sluiten de avond af met een afscheidslied en een receptie!

   

 • Jarige Tom en Katrien, Vietnamees eten, spelen met de kleuters van juf Sarah en Basveldenrevival

  DSC07031-800Afgelopen maandag trakteerde Tom die pas in augustus jarig is met heerlijk Vietnamees eten en lekkere cake.  Smullen was dat!  Nogmaals dankjewel! 

  Op donderdagvoormiddag trokken we naar de Kleurdoos, meer bepaald naar de klas van de 2,5 jarige kleuters van juf Sarah.  Eerst lazen we voor uit een prentenboek, daarna aten we gezellig samen ons koekje op, speelden we op de speelplaats en daarna speelden we in de speeltuin van de Alverman.  Wat voelden we ons reuzen tussen dat kleine grut...

  In de namiddag trokken we naar de Basvelden voor de Basveldenrevival.  Ondanks de hitte genoten we van het boogschieten, losten we een fotozoektocht op en speelden we baseball.  Kijk maar!

  DSC07172-800Op vrijdag trakteerde Katrien die eind augustus jarig is, met een heerlijk ijsje en een lekkere lolly.  Na het ijsje, dat smaakte bij de tropische temperaturen, ging het oefenen voor het afscheid van het zesde eens zo goed!  Dankjewel en ook dankjewel voor de kaarsjes en de chocotoffs!

 • De laatste volledige week in de Zonnewijzer

  Het einde van het schooljaar en het einde van jullie lagere schoolcarrière is nabij...

  maandag 21 juni: voormiddag: IDP-toetsen 2010, 's middags eten blijven want Tom trakteert voor zijn verjaardag met heerlijk Vietnamees eten.                                                          dinsdag 22 juni: voormiddag: IDP-toetsen 2010, 's namiddags toets W.O. zevenmijlslaarzen.                                                                                                                woendag 23 juni: toets Frans: Unité 13-15 en openboektoets godsdienst.                           donderdag 24 juni: van 08.30-11.00 gaan we voorlezen aan en spelen met de 2,5 jarige kleuters van juf Sarah en om 11.15 hebben jullie de laatste keer godsdienst van meester Patrick en om 12.30 vertrekken we naar de Basveldenrevival op de Basvelden. (fiets, eten blijven, extra drinken in rugzak, insmeren bij zonnig weer!)                                                            vrijdag 25 juni: laatste turnles van juf Marieke, in de voormiddag helpen we ook Stefan om de zolder wat op te ruimen en 's namiddags poetsen we de banken van onze klas. (emmertje, spons, zeemvel of doek om bank te drogen)

 • Foto's historia mundi

  Vrijdag 18 juni brachten we een bezoek aan Historia Mundi.  De tijd ging veel te snel want we hebben nog lang niet alles kunnen zien of doen van wat er te beleven viel.  Dat het leuk en leerrijk was zie je hier.