• Eerste dag van het project

  Vandaag ging het muzisch project van start. Onze klas heeft namiddag de handen uit de mouwen gestoken.  Een aantal leerlingen maakten een reuze-klavertje-vier, terwijl de andere leerlingen hele grote dozen in bonte kleuren verfden. Hier zie je ons aan het werk.  Morgenvroeg zijn we fotografen van dienst en in de namiddag maken we kennis met Telifoor Potilius, juffrouw Pirouetta en juffrouw Constdanzia.

  voorstelling_Tovercirkeleiland

 • Initiatie digitale fotografie en netbaltornooi

  images

  Op donderdag 27 mei gaf de heer Jean-Paul Magdelijns van fotoclub de Teut, ons handige tips om mooie digitale foto's te maken.  Tijdens de geheime projectweek zijn wij immers de fotografen van dienst!  Op dinsdag 1 en woensdag 2 juni is onze klas aan de beurt!  Vergeet je digitale fototoestel niet op te laden en je geheugenkaart leeg te maken!  Hier kan je de foto's van deze workshop bekijken.

  Op vrijdag 28 mei namen we deel aan het netbaltornooi op de Basvelden.  De fotografen Seppe en Moon deden hun best om mooie foto's te maken van onze sportieve prestaties.  Kijk maar!

 • Laatste week van mei

  4juni (418 x 600)De laatste week van mei staat alweer voor de deur!

  Een leuke maar drukke week...

  dinsdag 25 mei: afwerken van de boklaskrant!  Probeer thuis zoveel mogelijk in orde te maken a.u.b.

  woensdag 26 mei: klas in orde? Vanavond komen de ouders van de oudste kleuters een kijkje nemen in onze school.

  donderdag 27 mei: start voor het 6de leerjaar van het geheim muzisch '?'-project.  Workshop 'initiatie digitale fotografie' door de heer Jean-Paul Magdelijns van foto- en digiclub De Teut.  Vergeet de batterijen van je toestel niet op te laden en maak je geheugenkaartje leeg a.u.b.

  vrijdag 28 mei: netbaltornooi op de Basvelden. Fiets, extra drinken in een rugzakje en sportieve kledij!

 • Stel niet uit tot morgen...

  huiswerk_makenDe eindsprint van het zesde leerjaar wordt ingezet. 

  Het is belangrijk dat je niet uitstelt tot morgen wat je vandaag kan doen! 

  Zo moet je tegen donderdag 20 mei alle oefeningen tot p. 32 afhebben in je D-boek van wiskunde.

  Vergeet maandag je bosklasbundel niet mee te brengen naar school! Je dagboek voor de hele week moet ingevuld zijn!

 • Aan alle mooie liedjes komt een einde....

  Na een weekje bosklas en twee dagen Disneyland zaten we vandaag weer eens op de schoolbanken. Hoe zwaar was dat, terug tussen vier muren!  Gelukkig mochten we met een snoepje de andere klassen bedanken voor het sparen van de Disneypunten.  Ook probeerden we vandaag het 'spiksplinternieuwe' smartboard uit.  Leuk was dat!IMG_1163-800

  Het bezoek aan Disneyland Parijs was SUPERFORMIWELDIGEINDEFANTAKOLOSACHTIG!  Kijk maar

  De boodschap voor dit verlengde weekend is: tussen de communiefeesten, de voetbalmatchen voor de eerste plaats, de interclubtornooien,....door UITRUSTEN!!!! Maandag gaan we ons weer voor 500% op het schoolse richten: wiskunde, Nederlands, Frans, W.O.

  Prettig weekend!