• Bowlen, gedichtendag en rappen

  Ook deze week hebben we weer niet stilgezeten.  Zo gingen we op woensdag gratis bowlen bij Bowling Champion.  Deze voormiddag vloog voorbij en hier zie je ons in actie. Op donderdag werden we ter gelegenheid van gedichtendag ondergedompeld in een dichterlijk bad.  In de namiddag maakten we een Kamishibaiplaat bij een door ons gekozen gedicht. Op vrijdag lazen we ons gedicht voor en toonden onze plaat. Daarna rapten en/of zongen we ons zelfgemaakt lied.  Hier zie je onze creatieve uitspattingen.

  Deze rap van Moon en Chaymae wist mij enorm te charmeren:

  Alle aandacht hier vooraan anders kan je ons niet goed verstaan. Wij hebben een grote bek en daardoor wordt de juf soms gek.  Juf Miet we komen naar jou heel erg gauw met onze rappe voetjes, want we zijn zo zoetjes.  Je bent de beste juf die we kennen.  Daarom zullen we je vandaag lekker verwennen en nu zeggen we iets ouderwets en nee dat is geen geklets.  Viooltjes zijn blauw en juf Miet wij houden van jou!

 • Rekendag met de oudste kleuters en met de leerlingen van het 1ste

  dyn006_original_318_450_jpeg_2568180_a6cdfc13bf07ede324d15f2fc19d1e3dOp vrijdag 22 januari rekenden we dat het een lieve lust was samen met de oudste kleuters in de Dorpsstraat of samen met het 1ste leerjaar in onze klas.  Er werd niet gewoon gerekend maar wel werden er allerlei rekenspelletjes gespeeld.  De kleuters deden dit in het thema 'De mooiste vis van de zee' en de leerlingen van het eerste werkten rond sprookjes.  Hier zie je de leerlingen van het eerste aan het werk in onze klas. En hier zie je ons aan het werk met de kleuters.

 • Update van foto's

  De afgelopen weken hebben we niet stilgezeten! Hier vind je een update van de foto's van het bezoek aan het politiebureau waar we uitleg kregen over drugs en drugspreventie, we vierden met bubbels en chips dat we op 10 en 11 mei naar Disneyland Parijs mogen gaan, oefenden ons Frans tijdens een Franse dialoog, ook zongen we voor de jarige Brent en ten slotte prezen we op een creatieve manier een boek aan tijdens een boekbespreking.

  DSC05012-800DSC05016-800

 • DISNEYLAND HERE WE COME...

   mickeymouse5Het staat in de krant!!!! Wij hebben gewonnen met de Disneylandactie van Het Belang van Limburg!

  DANKJEWEL AAN IEDEREEN DIE GESPAARD HEEFT!

  Wanneer we onze koffers mogen pakken, weten we nog niet, maar dat we DOLBLIJ zijn dat weten we wel!

  Klik hier en je kan al even wegdromen...

  De datum is ondertussen ook bekend: maandag 10 en dinsdag 11 mei!

 • DOE MEE AAN DE KIK-QUIZ

  69b258ab64Elke maand schitterende prijzen!

  Waag je kans en doe mee!

  Klik hier om deel te nemen