• Veldloop 25 september 2009

  Proficiat aan alle lopers en loopsters! Meedoen is belangrijker dan winnen, maar we zijn toch fier op iedereen die een podiumplaatsje bemachtigde!

  Tim van onze klas werd bij de jongens van het zesde 3de! Hieronder zie je de winnaars van jongens en meisjes 6de leerjaar.

  Sfeerbeelden van deze namiddag vind je hier en hier.DSC04405-800DSC04406-800

 • Week van 21 september

  Deze week mochten we voor twee jarigen zingen. DSC04323-800

  Op dinsdag was Sofyane jarig en op DSC04327-800donderdag was Philippe aan de beurt.  Dankjewel voor de chips, die heerlijk smaakte.  De juf zal bij een kopje koffie genieten van de chocolaatjes.

  Lore was de eerste die de uitdaging aanging om Antwerpse handjes te bakken. In haar kielzog hebben nog anderen het gewaagd.  Slimmeriken gaven hun oma de opdracht om handjes te bakken.  De koekjes smaakten in ieder geval heerlijk!

  Anderen gingen de uitdaging aan om een origineel ensemble te ontwerpen.  Ook hier zijn al enkele knappe ontwerpen binnen. 

  Op donderdag lazen we voor het eerst samen met de jongens en meisjes van het tweede leerjaar.  Als grote leesbroer of -zus lazen we samen met hen eerst woordrijen, daarna lazen we een prentenboek voor en we sloten het leesuurtje af met het lezen in een leesboek.  Wij vonden het in ieder geval leuk, hopelijk onze leeskindjes ook. Hier zie je ons aan het werk.

 • Dagtrip naar Antwerpen

  DSC04169-800Op vrijdag 18 september 2009 bezochten we Antwerpen.  Om 07.30 brachten enkele lieve ouders ons naar het station van Hasselt, waar we de trein van 08.22 naar Antwerpen namen.  Hier aangekomen gaven we onze ogen de kost in het vernieuwde station.  Vervolgens trokken we de stad in.  We bekeken de vele prachtige huizen, bezochten de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, bewonderden het standbeeld van Brabo, lieten ons fotograferen aan het Steen bij het standbeeld van Antigoon...Tenslotte trokken we naar de zoo om daar onze broertjes en zusjes de ...te bezoeken.  Om 16.31 stapten we terug de trein want in Hasselt wachtten een aantal lieve ouders ons op om ons naar school te brengen.  Nogmaals dank aan iedereen die gereden heeft!

  Door een klik op de foto kan je al een aantal foto's bekijken. Kijk ook op de blog van 6B want meester Bart heeft ook een heleboel foto's genomen.

  Volgende week maken we een klasfoto voor op de blog want jammer genoeg was Tom er in Antwerpen niet bij, want hij lag ziek in bed.

 • Eerste jarige van dit schooljaar

  DSC04158-800Op donderdag 17 september vierden we de verjaardag van Chaymae. 

  Dankjewel voor de lekkere pralines! Ze smaakten heerlijk!

 • Clim clim clim

  Vandaag hebben we voor de laatste keer gewerkt rond het CLIM-thema 'Wie ben ik?'.  Hier vind je de foto's van deze week.