• Eindelijk...de langverwachte les SO

  bloemetjes-bijtjesVandaag hebben we het in de WO-les niet over de bloemetjes en de bijtjes gehad, maar keken we naar 2 filmpjes.  Eéntje over puberjongens en ééntje over pubermeisjes.

  Daarna hielden we een klasgesprek, bekeken we ons werkboekje en snuffelden we in de informatieboeken.

 • De laatste week voor de vakantie!

  Oef...de toetsen zitten erop!  Nu mag de juf beginnen met verbeteren en punten ingeven, rapporten klaarmaken...terwijl jullie kunnen genieten van een leervrij weekend!Huilen

  De huiswerkkaften en de kaft van losse bladen hebben we al uitgerommeld.  Ook de klas heeft al een eerste opruimbeurt gekregen.  Volgende week steken we terug de handen uit de mouwen om ervoor te zorgen dat alles tiptop in orde is zodat we klaar zijn voor een heerlijke paasvakantie!

  pasen019

 • Donderdag en vrijdag nog even doorbijten...

  Donderdag en vrijdag zetten we ons nog voor 300% in voor de toetsen. 

  Daarna kunnen we het tweede trimester afronden en alles afwerken voor de paasvakantie, want na de vakantie komt juf Joke weer veertien dagen het beste van haarzelf geven.

  Nog even volhouden dus!

 • Jeugdboekenweekspel en de jarige Joyce en Adjara

  Jeugdboekenweekspel 032-800DANKJEWEL Yeti!

  Dankzij Yeti is onze klasbibliotheek uitgebreid met een aantal nieuwe boeken!

   

    Jeugdboekenweekspel 018-800

  Vandaag speelden we in de bibliotheek het grote jeugdboekenweekspel.  Dit ter gelegenheid van de jeugdboekenweek met als slogan 'Achter de spiegel'. 

   

  Jeugdboekenweekspel 034-800Jeugdboekenweekspel 029-800Deze week vierden we ook 2 jarigen.  Adjara werd de 13de twaalf jaar en Joyce verjaart op 21 maart!  Bedankt voor al het lekkers!

   

  HELP!!!!!Waar zijn mijn leerlingen van de zeeklas gebleven?  Ze luisterden aandachtig, waren leergierig...!  Probeer je nog een dikke week extra in te zetten zodat je op 2 april een schitterend rapport kan voorleggen en toon zo aan je ouders en aan jezelf dat je de Disneylandtrip meer dan waard bent!school5                                                                                                                      

  school4

 • Jarige Adjara en foto's zeeklas

  Zeeklas 2009 484-800

   Tijdens het ontbijt op vrijdag 13 maart, de laatste dag van de zeeklas, zongen alle leerlingen van het 5de en 6de leerjaar voor Adjara die 12 jaar werd!

   

  Zeeklas 2009 060-800

  Zeeklas 2009 061-800

   

   

   

   

  Er werden zo'n 2000 foto's getrokken tijdens de zeeklas.  Hier en hier vind je de foto's van onze klas.  Neem ook eens een kijkje op de zeeklasblog daar vind je zeker en vast nog andere foto's van jou! Veel plezier!