• VAKANTIE

  Voor we konden genieten van een weekje vakantie, speelden we vanmorgen allerlei denkspellen en kregen we ons rapport.  Geniet van een griezelig leuke en ontspannende vakantie!

  heksen20

   

 • Nieuwe klasgenoot en lezen met het tweede leerjaar

  Lezen met het tweede deel 2 013-800Op dinsdag 21 oktober mochten we een nieuwe leerling verwelkomen Arifemre.  Hij kreeg de afgelopen dagen meteen al enkele toetsen voorgeschoteld...  

  Op dinsdagmiddag lazen we voor de 4de keer samen met de leerlingen van het tweede leerjaar

  Op donderdag 23 oktober vierden de leerlingen van 6B en 6C de verjaardagen van hun meesters, terwijl 6A gewoon les kreeg. Snik snik en protesteren hielp niet.  Als kers op de taart viel dan de elektriciteit in het computerlokaal voortdurend uit, waardoor onze eerste kinderstapjes in Power Point ook nog in het water vielen. 

 • Laatste week voor de herfstvakantie

  Maandag 20 oktober: WO: TOETS: Thema 3: Help! We zijn bedreigd en start van het groepswerk rond de continenten.

  Dinsdag 21 oktober: FRANS:  TOETS: Unité 11: vocabulaire 2 en grammaire 3 en 4. NEDERLANDS: TOETS: Taalschat en BIBLIOTHEEK.  Vergeet je BIB-pasje en je boeken niet. 's Namiddags voor de 4de keer lezen samen met de leerlingen van het 2de leerjaar.

  Woensdag 22 oktober: NEDERLANDS: TOETS: Taalbeschouwing

  Donderdag 23 oktober: De meesters van het 6de leerjaar zijn jarig!  Meester Bart wordt 39 en meester Wim krijgt een nieuwe voordeur met zijn 40 jaar.

  Vrijdag 24 oktober: Als we deze week hard werken, heb ik iets speciaals in petto voor jullie.  Goed meewerken is dus de boodschap!

   

 • Frone is jarig en een Franse dialoog

  dialoog_028[1]
  Vandaag zongen we uit volle borst voor Frone.  Daarna aten we van de heerlijke cake en dronken we een glaasje fruitsap.  Ook nog een dankjewel voor de lekkere 'lik'stok!  Ik zal aan je denken bij een kopje koffie en een lekker 'herfstvruchtje'!

  Vandaag speelden we ons Frans dialoogje.  

 • Jarige Lieze

  jarigen oktober 002-800 Hiep hiep hoera voor Lieze!  Bedankt voor de lichtgevende pen en het lekkers! 

  Ik zal het glas heffen op je gezondheid!