• En de jarige is...

  Diederik! Hij wordt vandaag 12 jaar.

  Een dikke proficiat van ons allemaal!

  Foto's zonnewijzer 061Foto's zonnewijzer 062

   

   

   

   

  Een drukke dag! Oefenen voor het afscheid van het 6de leerjaar. Gelukkig hadden we nog wat tijd over om Diederik te vieren!

 • HOERA

  Vandaag zijn de toetsen dan eindelijk achter de rug!

  Dylan was vandaag wel extra blij, want niet alleen moet hij nu niet meer met zijn hoofd tussen de boeken zitten, hij heeft zijn 12de verjaardag gezellig kunnen vieren.

  Wij vieren hem maandag in de klas, maar wensen hem alvast een gelukkige verjaardag!

  Foto's zonnewijzer 058

   Foto's zonnewijzer 060

   

   

   

  Dylan maakte er een echt feest van en bracht chips, nootjes, popcorn, champagne... mee. Dankjewel Dylan!

 • Nog 1 week...

  5 dagenlang worden jullie nog geplaagd met toetsen en moeilijke vragen en stress Knipoogen daarna kunnen jullie jullie storten op het oefenen voor het afscheid van het 6de!

  Dinsdag en woensdag is het D-day voor de IDP-toetsen!  Denk aan wat jullie al vanaf september moeten doen! Minstens 2x de opdracht lezen, de vraag onderlijnen en controleren of je antwoord wel het antwoord op de vraag is!  Veel succes en pas op want daarna probeer ik terug mijn 1ste plaats in de laddercompetitie Vier op een rij te veroveren!

 • 2 x HIEP HIEP HOERA

  Vandaag wordt er op twee plaatsen in Zonhoven gevierd:

   Ilona wordt vandaag 12 jaar! Maar ook Larissa is jarig. Zij wordt 13 jaar!

  Een dikke proficiat!

  fuif-vera 004fuif-vera 005

 • De eindsprint is begonnen...

  Nog 3 weken en het is vakantie... Nog 2 weken en enkele dagen en jullie ontvangen jullie getuigschrift van de lagere school.  Nog een kleine 3 weken en jullie gaan met jullie getuigschrift én rapport naar een secundaire school van jullie keuze om jullie definitief in te schrijven.  D.w.z. nog 2 weken extra jullie best doen, jullie formules en definities herhalen, jullie hersenen pijnigen, toetsen maken en dan kan je genieten van het zalige nietsdoen...

  Veel succes en zet hem op!