• Dankjewel

  Lieve deugnieten bedankt voor de nominatie van 'leerkracht van het jaar'!  Het is hartverwarmend wat jullie schreven.  Een dikke knuffel!  juf Miet

 • Laatste weken

  Jullie laatste weken in het zesde leerjaar zijn aangebroken.  Na de fantastische bosklas is het nu tijd om terug met onze neus in de boeken te duiken en ons voor te bereiden op de komende toetsen.  Denk eraan : je moet je rapport meenemen bij inschrijving in het secundair onderwijs. Dus nog even een tandje bijsteken en daarna mag je uitrusten en genieten van een lange vakantie.

  Noteer ook alvast deze datum :

  DINSDAG 24 JUNI : proclamatie van het 6de leerjaar in de Evenementenhal!

 • FietsZOEKtocht

  Zondag aanstaande kan je voor de laatste keer als LEERLING van de Zonnewijzer deelnemen aan een speciale activiteit van de school.  De volgende keer kan je wel nog deelnemen als OUD-leerling.

  Daarom...Vergeet zondag niet jullie sportieve prestaties van de afgelopen dagen verder te zetten en neem deel aan onze fietsZOEKtocht! 

  De prijzenpot bestaat uit 2 fietsen, een fietsenrek en onder alle deelnemers wordt er een MP3 speler uitgeloot.

  Inschrijven kan ook op zondag nog! 

 • Bosklas

  Koffers gepakt? Het weerbericht op de voet gevolgd?  Een danstenuetje en een lekker geurtje voor donderdagavond bij? Ik verwacht dat alle jongens Knipoogmij  ten dans vragen die avond! 

  Helaas kan ik niet samen met jullie vertrekken.  Maandag ga ik nog alles in orde brengen zodat ik van dinsdag tot en met donderdag bij jullie kan zijn.  Door de verplaatsing van de bosklas o.w.v. de Disneylandreis valt dit net in een drukke periode,  maar ik zal alles in het werk stellen om toch enkele dagen van de partij te zijn. 

  Beloof me dat jullie de flinke en beleefde leerlingen gaan zijn, zoals ik jullie ken! Groetjes, Juf Miet