• PLANNING MAART

  Nog twee weken keihard werken, veel studeren, stapels toetsen maken en daarna gaan we creatief, muzisch en talig aan het werk rond de boeken van Lagrou!

  Van 1 maart tot en met 16 maart : Jeugdboekenweek met als thema 'Mooi'

  Woensdag 5 maart : Bezoek aan de VMS

  Donderdag 13 maart : om 08.30 : Jeugdboekenweekspel in de bibliotheek

  Zondag 16 maart : PALMZONDAG

  Van maandag 17 tot en met donderdag 20 maart :  Werken met en rond de boeken van Patrick Lagrou.

  Dinsdag 18 maart : Bib.  Vergeet je boeken en pasje niet!

  Donderdag 20 maart : WITTE DONDERDAG , auteurslezing door Patrick Lagrou in de Evenementenhal, boekenbeurs in de turnzaal en individueel oudercontact met afhaling van de rapporten.

  Vrijdag 21 maart : GOEDE VRIJDAG

  Van zaterdag 22 maart tot en met zondag 6 april : PAASVAKANTIE!!!!

 • Een broertje voor...

  Gisteren 26 februari om 15 uur werd Sibert van onze klas grote broer van Finn, een flinke kerel van 53 cm lang en 3,750 kg zwaar.  Langs deze weg een dikke proficiat aan de grote broer en de trotse ouders!

 • Patrick Lagrou

  Sinds enkele weken zijn we verplicht om een boek te lezen van de schrijver Patrick Lagrou.  Deze schrijver heeft reeds 35 boeken geschreven waaronder een aantal griezelboeken en boeken rond dolfijnen.

  In de week van 17 tot 21 maart leggen we de wiskunde- en taalboeken aan de kant en gaan we op een creatieve manier werken rond deze schrijver en zijn boeken.

  De boodschap is dus lezen...lezen...lezen...

  Hier kan je al een kijkje nemen op de schitterende site van Patrick Lagrou.

 • Ongelooflijk maar waar...

  De Disneylandreis van het Belang van Limburg die we gewonnen hebben, gaat door op donderdag 24 en vrijdag 25 april.  Ja, je leest het goed...dit valt samen met de bosklas.

  Daarom hebben we in onderling overleg en dankzij de medewerking van de directie van onze verblijfplaats, de bosklas verschoven naar mei.

  De nieuwe data voor de bosklas zijn van maandag 19 mei tot en met vrijdag 23 mei.

   

   

 • Bosklas

  Tijdens de krokusvakantie zijn de juffen en meesters van het 5de en 6de leerjaar op verkenning gegaan naar Amberloup.  Onder leiding van een gids verkenden we de omgeving en daaromhebben we iets nieuw en heel leuk voor jullie in petto.  Ook namen we een kijkje in onze verblijfplaats Centre de vacances te Sainte-Ode.